10 Argumenten

Groot assortiment

Ruim 10.000 m2 aan bedrijfsoppervlakte en een eigen gassendepot bieden de mogelijkheid voor een uitgebreid assortiment, wat wij voor u constant uitbreiden en op peil houden.

Specialisten

Vier zaaginstallaties en nauwe samenwerkingsverbanden met specialisten op conserveringsgebied zorgen voor snelle en kwalitatief hoog uitgevoerde bewerkingen.

Ervaring

Een ervaren, informele organisatie zorgt voor een flexibele order/offerte-afhandeling met vaste ‘meedenkende’ contactpersonen, snelle levering en aanpassing aan uw werktijden.

Snelheid

Om flexibel en snel te kunnen werken beschikt Hulsbosch over 4 vrachtwagens en 8 eigen trailers. Drie daarvan zijn overkapt met schuifzeilen zodat de materialen in continue goede conditie bij u worden afgeleverd. Vaste transporteurs zorgen voor extra capaciteit.

Compleet

Wij streven ernaar op het gebied van wapenings- en constructiestaal u een zo ruim mogelijk aanbod te verschaffen. Aanverwante producten completeren het leveringsprogramma. Op deze manier kunnen wij optimaal snel aan uw behoefte voldoen. 

Veel bewerkingen

Hulsbosch kan verschillende bewerkingen voor u uitvoeren. Zagen, stralen, lasverven, knikken, togen, verzinken. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Onafhankelijk

Als familiebedrijf bestaat Hulsbosch inmiddels 40 jaar. Het bedrijf is een regionale niet-fabrieksgebonden handelsonderneming in  walserijproducten en heeft altijd een onafhankelijke koers willen varen. Dit heeft voor u als voordeel, dat wij altijd vrij op zoek kunnen gaan naar de beste materialen tegen een voor u zo scherp mogelijke prijs. 

Om de hoek

Hulsbosch beschikt over een zeer uitgebreid wagenpark, zodat het gewenste materiaal volgens uw wensen kan worden afgeleverd. Omdat Hulsbosch ook nog eens bij u om de hoek zit, is snelheid ook nog eens gegarandeerd

Bereikbaar

Wij zijn iedere werkdag persoonlijk bereikbaar van 07:30 – 17:00. U kunt rekenen op een vlotte samenwerking met vaste contactpersonen. U krijgt dan ook een goed advies en wordt door ons op de hoogte gehouden van de meest recente marktontwikkelingen. 

Flexibel

Vanwege onze moderne organisatie kan Hulsbosch haar klanten zeer snel beleveren, hoe groot of ingewikkeld de bestelling ook is. Dit geldt niet alleen voor behandeld / bewerkt materiaal, maar ook voor onbehandeld materiaal. Als geen ander weet u zelf, dat men tegenwoordig steeds sneller en beter het product / materiaal geleverd willen krijgen. Daarom houden wij hier rekening mee en is onze organisatie dusdanig flexibel ingericht, dat u aan de hoge eisen van uw klanten kan voldoen.